В ISW проаналізували заяви Путіна під час виступу на параді 9 травня

У вашингтонському Інституті вивчення війни проаналізували заяви кремлівського диктатора Володимира Путіна під час виступу на параді у Москві 9 травня.

Володимир Путін

Фото – sib.fm

В аналітичному матеріалі ISW зазначається, що російський лідер використав свій виступ 9 травня, щоб повторити заяви Кремля про війну Заходу проти РФ та прирівняти Україну до нацистської Німеччини, інформує «НБН».

Американські експерти звернули увагу на те, що у своїй промові диктатор звинувачував західні країни в тому, що вони нібито спотворюють правду про Другу світову війну і хочуть знищити пам’ять про жертовність та героїзм СРСР, який «вирішив долю людства».

За словами глави Кремля, Захід «переписує історію» та підтримує «нацизм» в Україні для розпалювання міжрелігійних та міжетнічних конфліктів по всій планеті.

Путін заявив, що, на відміну від інших країн РФ, «не забула» уроки Другої світової війни і не нехтує внеском Радянського Союзу в перемогу. Відповідні заяви російського лідера свідчать про те, що він вірить у загрозу спадщині СРСР, зокрема його країні.

Зазначимо, що також 9 травня, крім порції звинувачень на адресу Заходу, диктатор традиційно видав погрози застосувати ядерну зброю.

Exit mobile version