У Підмосков’ї на території в/ч ФСБ та заводу з виробництва військового обладнання спалахнула пожежа

Російські ЗМІ повідомляють, що у місті Балашиха у Підмосков'ї спалахнула електрична підстанція в/ч ФСБ РФ та заводу з виробництва обладнання для ВПК РФ «Прогрес». У Мережі опублікували відповідні кадри.

МНС РФ

Фото – rbc.ru

Російський Telegram-канал ASTRA пише, що у вівторок ввечері, 14 травня, у Балашисі на електропідстанції заводу «Прогрес» сталася пожежа. На території підприємства розташована в/ч 35 533 ФСБ. У Мережі опублікували відповідні кадри, інформує «НБН».

Фото — t.me/astrapress

В адміністрації Балашихи стверджують, що причиною інциденту нібито стало загоряння масла через коротке замикання. Водночас, ЗМІ заявляють, що електропідстанцію могли підпалити.

Мер міста Сергій Юров підтвердив займання на трансформаторній підстанції, не ставши називати, на якій саме. Путінський чиновник повідомив, що пожежу на підприємстві загасили та відновили подачу електрики до будинків.

Зазначимо, що військова частина, розташована на заводі «Прогрес», входить до складу Науково-технічної служби ФСБ, яка розробляє, тестує та випускає електронні носії різних програм для ВПК держави-терориста та цивільних підприємств.

Як повідомлялося, вночі у Ростовській області БПЛА вдарили по нафтобазі. ЗМІ заявили, що за атакою стоїть українська розвідка.

Exit mobile version