Путін назвав «єдину легітимну» владу в Україні та пригрозив НАТО за дозвіл бити західною зброєю по РФ

Кремлівський диктатор Володимир Путін знову заговорив про «нелегітимність» українського лідера Володимира Зеленського, а також пригрозив країнам НАТО за дозвіл ЗСУ бити західною зброєю по території РФ.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

У вівторок, 28 травня, перед вильотом із Ташкента Путін провів пресконференцію для представників росЗМІ. Глава Кремля заявив, що на сьогодні «єдиною легітимною» владою в Україні нібито залишаються лише спікер Верховної Ради та ВРУ.

За словами диктатора, Конституція України передбачає продовження повноважень для Ради, а не для глави держави, інформує «НБН».

Також беззмінний лідер росіян прокоментував заяви НАТО про те, що ЗСУ мають застосовувати зброю для ударів по території держави-терориста. Путін пригрозив країнам-членам Альянсу, зазначивши, що вони «мають усвідомлювати з чим вони грають». Він додав, що «постійна ескалація обернеться серйозними наслідками».

Також глава Кремля звинуватив військово-політичний блок у активізації атак ЗС РФ на Харківщині. Диктатор заявив, що країни-члени організації нібито спровокували ці події в області.

Нагадаємо, німецький канцлер Олаф Шольц згадав як лідер росіян виправдовував своє рішення напасти на Україну напередодні повномасштабного вторгнення.

Exit mobile version