Путін за рекомендацією спецслужб носить прихований бронежилет на публічних заходах – росЗМІ

Спецслужби РФ посилили заходи безпеки глави Кремля Володимира Путіна. З минулого року беззмінний лідер росіян носить прихований бронежилет на публічних заходах, які проходять не в закритих приміщеннях.

Володимир Путін

Фото – sib.fm

Посилаючись на двох російських чиновників та близьке до АП РФ джерело, видання The Moscow Times заявило, що минулого року кремлівський диктатор на вимогу Служби безпеки президента і ФСБ почав носити прихований бронежилет, інформує «НБН».

Один із співрозмовників ЗМІ розповів, що 9 травня на параді в Москві глава держави-терориста був у бронежилеті. Цю інформацію підтвердила консультант з питань безпеки Джейд Міллер з Великобританії.

Експерт вивчила відео з главою Кремля і дійшла висновку, що він справді використав елемент індивідуального захисту. За її словами, на це вказує скована хода російського лідера, відсутність складок на спині його пальта під час ходьби та рукостисканнь, неприродний вигляд його верхньої частини тіла. Міллер припускає, що під одягом диктатора був балістичний жилет.

Водночас, в АП РФ заперечують посилення заходів безпеки для Путіна. Після нападу на главу словацького уряду Роберта Фіцо минулого місяця представник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що безпеку лідера росіян забезпечують на «звичайному рівні».

Раніше в ГУР МОУ заявили, що українська розвідка має інформацію про бункери кремлівського диктатора.

Exit mobile version