Пашинян заявив, що він та інші представники Вірменії не поїдуть у Білорусь, доки її очолює Лукашенко

Глава уряду Вірменії Нікол Пашинян заявив, що він та будь-який інший офіційний представник Єревана не приїдуть у Республіку Білорусь, доки її очолює Олександр Лукашенко, нагадавши про заяву диктатора.

Нікол Пашинян

Фото – sputniknews.com

У четвер, 13 червня, у парламенті глава уряду Вірменії заявив, що він та будь-які інші представники держави ніколи не поїдуть у РБ, поки нею керує Лукашенко. Прем’єр згадав про заяву соратника Путіна, говорячи про складні відносини його країни з Азербайджаном, інформує «НБН» із посиланням на News.am.

Політик зазначив, що один із глав країн ОДКБ говорив, що він брав участь у підготовці війни проти Вірменії, заохочував бойові дії та бажав перемоги Азербайджану. Представник Єревана дав зрозуміти, що він не має наміру після цього щось обговорювати з білоруським диктатором у рамках організації.

Глава уряду визнав, що йому все ж таки доведеться в якомусь сенсі співпрацювати з нелегітимним білоруським президентом у рамках Співдружності незалежних держав та Євразійського економічного союзу, однак він не відвідуватиме РБ, поки її очолює соратник кремлівського диктатора.

Раніше у парламенті Пашинян заявив, що його країна вийде із ОДКБ і більше ніколи не повернеться до організації.

Exit mobile version