Літак Путіна під час візитів до регіонів РФ почали супроводжувати винищувачі – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що кремлівський диктатор Володимир Путін почав літати до регіонів країни-агресора у супроводі винищувачів. Жителі Якутська оприлюднили у Мережі кадри бойового літака, який супроводжував борт лідера росіян.

Володимир Путін

Фото – rbc.ru

Видання «Агентство. Новости» заявило, що глава Кремля почав літати до регіонів держави-терориста у супроводі винищувачів, що підтверджують кадри з Якутська, інформує «НБН».

Жителі російського міста зафіксували на камеру щонайменше один бойовий літак Су-30 СМ, який супроводжував борт кремлівського диктатора під час польоту.

Фото – t.me/agentstvonews

Ці кадри стали першим візуально підтвердженим випадком від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, коли військова авіація супроводжує літак лідера росіян під час візиту до регіону країни-агресора.

ЗМІ нагадало, що до цього винищувачі супроводжували главу Кремля лише за кордоном. Речник Путіна Дмитро Пєсков пояснював використання бойової авіації заходами безпеки.

Раніше журналісти повідомили, що кремлівський диктатор одягає на публічні заходи прихований бронежилет за рекомендацією своїх спецслужб.

Exit mobile version