Путін написав статтю, в якій розхвалив КНДР і поскаржився на удари по «мирних цілях» у РФ

Кремлівський диктатор Володимир Путін перед візитом до Північної Кореї написав статтю, в якій розхвалив КНДР за підтримку країни-агресора, заявив про готовність до тісної співпраці з Пхеньяном і поскаржився на удари по «мирних цілях» у Російській Федерації.

Володимир Путін

Фото – rbc.ru

Беззмінний російський лідер у своїй статті для північнокорейського видання «Нодон синмун» написав, що Москва високо цінує тверду підтримку Пхеньяну у війні РФ проти України та солідарність КНДР із Кремлем із ключових міжнародних питань, інформує «НБН».

Диктатор накинувся зі звинуваченнями на США. За його словами, Штати нібито роблять все, щоб затягнути війну в Україні, розпалити бойові дії і не хочуть врегулювати ситуацію мирним шляхом, тоді як Москва «відкрита для рівноправного діалогу».

Путін обурений тим, що «противники» РФ дозволяють застосовувати сучасне західне озброєння для обстрілів території держави-терориста. Глава Кремля збрехав, що об’єктами таких атак нібито стають «мирні цілі».

Лідер росіян додав, що Москва підтримуватиме дружню до РФ країну і готова до більш тісної співпраці з Пхеньяном для досягнення «демократичніших і стабільніших» міжнародних відносин.

Нагадаємо, аналітики ISW розкрили, з якою метою Путін стимулює інтерес західних держав до переговорів щодо України.

Exit mobile version