Пєсков прокоментував ухвалення 14-го пакету антиросійських санкцій Євросоюзом

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков відреагував на ухвалення Радою ЄС нового 14-го пакету санкцій проти країни-агресора. Представник Кремля назвав обмежувальні заходи щодо РФ «двосічною зброєю».

Дмитро Пєсков

Фото – ria.ru

Прессекретар лідера росіян у коментарі пропагандистському ЗМІ заявив, що в Кремлі до нового пакету санкцій ЄС проти РФ ставляться так само, як і до всіх попередніх – Москва виступає проти них і вважає їх незаконними, інформує «НБН».

За словами речника Путіна, в АП РФ переконані, що ці обмежувальні заходи щодо Росії є «двосічною зброєю». Кремлівський чиновник стверджує, що вони бумерангом б’ють по інтересах держав, які їх ухвалюють.

Пєсков заявив, що країна-агресор «має досвід мінімізації наслідків» санкційного удару Заходу і вона продовжить розвивати його.

Зазначимо, що раніше на запровадження 14-го пакету санкцій ЄС відреагували у Міністерстві закордонних справ РФ. У пресслужбі зовнішньополітичного відомства назвали такі заходи організації «недружніми кроками» та заявили про розширення списку осіб, яким заборонено в’їзд на територію держави-терориста.

Exit mobile version