У Держдепі США пояснили, чому Вашингтон не визнає РФ державою-спонсором тероризму

Представник Державного департаменту США Метью Міллер пояснив, чому Вашингтон не визнає Росію державою-спонсором тероризму після того, як вона розв'язала повномасштабну війну на території України.

Речник Держдепу США Метью Міллер

Фото – apnews.com

Під час брифінгу для представників ЗМІ Міллер заявив, що американське керівництво не визнає РФ державою-спонсором тероризму, оскільки такий крок спричинить низку негативних наслідків, зокрема гуманітарного характеру, пише «НБН» з посиланням на «Укрінформ».

Представник Державного департаменту пояснив, що у Вашингтоні вважають, що є ефективніші способи притягнути до відповідальності країну-агресора за її дії.

Щоб послабити військову машину РФ, Штати обирають посилення санкцій проти представників російського керівництва, компаній та експорту держави-терориста. Чиновник пообіцяв, що США продовжать запроваджувати відповідні обмежувальні заходи.

Нагадаємо, Рада Європейського Союзу запровадила 14-й пакет санкцій проти країни-агресора. У Міністерстві закордонних справ РФ відреагували на новину, розповівши, чим Москва відповість на «недружні кроки».

Exit mobile version