У виборчому штабі Трампа розповіли, як він бачить завершення війни в Україні

Директор із комунікацій виборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Стівен Ченг розповів, як опонент Байдена бачить завершення бойових дій в Україні та надання військової допомоги Києву.

Дональд Трамп

Фото – nytimes.com

Ченг у відповідь на запит «Голосу Америки» розповів, що у разі повернення Трампа до Білого дому якнайшвидше завершення війни в Україні стане для нього головним пріоритетом, інформує «НБН».

За словами представника виборчого штабу ексглави Штатів, політик хоче якнайшвидше домовитися про припинення бойових дій в Україні.

Як зазначає Ченг, колишній лідер американців вважає, що держави Європи мають виділяти більше коштів на надання військової допомоги Україні, оскільки «Штати заплатили набагато більше», що він вважає несправедливим по відношенню до платників податків у США.

Журналістів запевнили, що Трамп нібито єдина людина, яка може відновити мир та силу Америки. У виборчому штабі повторили слова політика про те, що якби він залишався в президентському кріслі, РФ ніколи б не вторглася в Україну.

Раніше радники опонента Байдена представили «мирний план» щодо України. У Зеленського відповіли на ці пропозиції стосовно завершення війни.

Exit mobile version