Байден заявив, що обрання Трампа призведе до Третьої світової війни, розповівши, куди піде Путін після України

Глава США Джо Байден заявив, що якщо американці хочуть Третю світову війну їм потрібно обирати на пост президента Дональда Трампа. Політик вказав на країни, які можуть стати наступними жертвами кремлівського диктатора Володимира Путіна у разі поразки України.

Джо Байден і Дональд Трамп

Фото – reuters.com

Байден під час дебатів із Трампом заявив, що повернення експрезидента США у Білий дім призведе до Третьої світової війни, інформує «НБН» із посиланням на CNN та Sky News.

За словами американського лідера, якщо НАТО дозволить російським загарбникам взяти Київ, Штати не зможуть уникнути такого сценарію. Президент США зазначив, що у разі поразки України кремлівський диктатор Володимир Путін піде далі, його наступними жертвами стануть Польща та Республіка Білорусь.

У свою чергу Трамп традиційно заявив, що після повернення в президентське крісло він зупинить російсько-українську війну. При цьому політик не озвучив конкретного плану, як він має намір втілити задумане.

Раніше ЗМІ повідомили про «мирний план» радників Трампа щодо України. У Білому домі прокоментували відповідні пропозиції.

Exit mobile version