У МЗС Німеччини заявили, що Росія залишатиметься найбільшою загрозою для безпеки Європи

Керівник Міністерства закордонних справ ФРН Анналена Бербок вважає, що країна-агресор залишатиметься найбільшою загрозою для безпеки європейських держав найближчим часом. Дипломат закликала Захід продовжувати надавати Україні військову допомогу.

Анналена Бербок

Фото – mid.ru

Глава зовнішньополітичного відомства Німеччини під час дебатів у Бундестазі щодо бюджету на 2025 рік заявила, що РФ у найближчому майбутньому залишиться найбільшою загрозою для свободи та безпеки держав Європи, інформує «НБН» з посиланням на Tagesschau.

Дипломат зазначила, що ФРН несе особливу відповідальність стосовно цього, нагадавши, що Берлін відновив втрачену довіру через його політику щодо країни-агресора.

Глава німецького МЗС додала, що західні держави мають вжити заходів для захисту європейської свободи та демократії, продовжуючи надавати військову підтримку Україні.

Як повідомляли ЗМІ, в Організації Північноатлантичного договору готують план посилення підтримки України на тлі перспективи приходу до влади в США опонента Байдена Дональда Трампа.

Exit mobile version