У РФ за півроку суттєво зросла кількість прибічників мирних переговорів Москви та Києва

Російська дослідницька організація «Левада-Центр», посилаючись на дані соціологічного опитування, повідомила, що в країні-агресорі за шість місяців суттєво зросла кількість прихильників мирних переговорів між Москвою та Києвом.

Кремль

Фото – Reuters

За результатами проведеного з 20 по 27 червня соцопитування «Левада-Центром», 58% росіян підтримали проведення мирних переговорів між Москвою та Києвом. Цей показник, як стверджують в організації, став максимальним за час дослідження. Водночас 37% респондентів вважають, що РФ має продовжувати так звану «спецоперацію».

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Kreschatic.

Прихильниками мирних переговорів є більшість жінок (64%), громадян віком 18-24 років (66%). Також переконані, що Кремль має вести діалог з Україною жителі сіл країни-агресора (65%) та росіяни, яким ледве вистачає на їжу (64%), респонденти, які незадоволені політикою диктатора (75%) та громадяни, які довіряють інформації з YouTube-каналів (65%).

Близько 40% росіян вважають, що найбільше зацікавлена ​​у проведенні мирних переговорів їхня країна, кожен четвертий заявляв, що сусідня держава, а 30% респондентів зазначали, що це потрібно двом сторонам.

Нагадаємо, соцопитування КМІС показало, скільки українців вірять у те, що безпекові угоди не вплинуть на обороноздатність країни.

Exit mobile version