Жахливе нагадування про жорстокість РФ – Байден відреагував на масований ракетний удар по Україні

Американський лідер Джо Байден відреагував на масштабну ракетну атаку російських окупантів на Україну 8 липня. Президент США анонсував заходи щодо посилення ППО країни та закликав світ не закривати очі на агресію держави-терориста.

Джо Байден

Фото – AFP / BRENDAN SMIALOWSKI

Глава США на своїй сторінці в соцмережі Х написав, що вчорашні ракетні обстріли України, внаслідок яких загинули десятки мирних громадян, була зруйнована дитяча лікарня «Охматдит» – жахливе нагадування про жорстокість РФ.

За словами американського лідера, у цей момент дуже важливо підтримати Україну і не закривати очі на агресію Російської Федерації, інформує «НБН».

Глава держави нагадав, що цього тижня у Вашингтоні він зустрінеться з українським президентом Володимиром Зеленським та лідерами держав-членів Північноатлантичного Альянсу, щоб свідчити про непохитність підтримки Києва.

Також Білий дім цитує слова Байдена про те, що США та союзники мають намір оголосити про нові заходи щодо посилення української ППО для захисту міст та цивільного населення від обстрілів з боку держави-терориста.

Нагадаємо, в оборонному відомстві країни-агресора після удару армії Путіна по дитячій лікарні у Києві зробили цинічну заяву.

Exit mobile version