У НАТО спрогнозували, скільки років РФ зможе прожити в умовах військової економіки

В Організації Північноатлантичного договору дали невтішний прогноз щодо російсько-української війни. За оцінкою НАТО, країна-агресор зможе існувати в умовах військової економіки ще не один рік, що дозволить їй продовжувати агресію щодо сусідньої держави.

Кремль

Кремль. Фото – u-f.ru

Під час саміту Альянсу в столиці США високопосадовець Організації Північноатлантичного договору заявив, що російсько-українська війна триватиме як мінімум ще кілька років, інформує «НБН» із посиланням на «Голос Америки».

Він зазначив, що цей збройний конфлікт швидко не закінчиться, тому всі члени Альянсу мають бути готові надавати допомогу Києву у довгостроковій перспективі.

Представник організації уточнив, що ця війна «вимагатиме років цілеспрямованих зусиль». Це пов’язано з тим, що Російська Федерація перейшла на військові рейки. За його оцінкою, держава-терорист зможе жити в умовах військової економіки щонайменше ще 3-4 роки і продовжувати агресію щодо сусідньої країни.

Він запевнив, що довгострокові наслідки такої політики Москви будуть відчутними та значними для економіки країни-агресора, проте на сьогодні російське населення готове до запропонованого Кремлем способу життя.

Як повідомлялося, глава Міноборони Рустем Умеров розповів, якими комплексами країни НАТО найближчими місяцями посилять українську ППО.

Exit mobile version