Шойгу терміново посилив свою охорону після двох дивних смертей фігурантів справи його ексзаступника – росЗМІ

Російські ЗМІ повідомляють, що колишній глава Міністерства оборони країни-агресора Сергій Шойгу терміново посилив свою охорону після двох дивних смертей фігурантів справ його ексзаступника Тимура Іванова.

Сергій Шойгу

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» пише, що після дивних смертей начальника Управління державної експертизи Міноборони Магомеда Хандаєва та бізнесмена Ігоря Котельникова, які є фігурантами справи Іванова, Шойгу терміново посилив свою охорону, повідомляє «НБН».

За словами одного співрозмовника, ексглава МО РФ нібито вжив відповідних заходів, оскільки як мінімум в одному з цих випадків є підозра щодо вбивства. Інше джерело стверджує, що рішення колишнього міністра оборонного відомства посилити охорону пов’язане із «загальною ситуацією», а не цими інцидентами.

Раніше Telegram-канал BRIEF повідомляв, що Хандаєв, який був підлеглим Іванова, помер під час одного з візитів правоохоронців. Котельников, від якого Департамент військової контррозвідки ФСБ вимагав свідчення на колишнього заступника Шойгу, помер у карцері СІЗО у Москві за дуже дивних обставин.

Про арешт Іванова стало відомо у квітні – ексзаступника Шойгу затримали у справі про хабарі. Однак ЗМІ стверджують, що чиновника взяли під варту з іншої причини.

Exit mobile version