Путін подвоїв одноразову виплату росіянам за підписання контракту з Міноборони щонайменше на рік

Кремлівський диктатор Володимир Путін вдвічі підняв одноразову виплату громадянам країни-агресора, які підпишуть контракт із Міністерством оборони щонайменше на рік. Російський лідер намагається стимулювати росіян вступати до лав його окупаційних військ.

Мобілізація в Росії

Фото – iz.ru

Російські ЗМІ пишуть, що глава Кремля підписав указ про одноразову виплату громадянам країни-агресора у розмірі 400 000 рублів за підписання контракту з оборонним відомством щонайменше на рік військової служби.

Росіяни зможуть отримати ці гроші, якщо підпишуть документ у період із 1 серпня до кінця року, інформує «НБН» з посиланням на видання Kreschatic.

У країні-агресорі з 21 вересня 2022 року розмір разової виплати за підписання контракту з оборонним відомством терміном на рік становив 195 000 рублів. Окрім цих грошей, росіяни за службу в путінській армії також отримують виплати від регіонів, сума яких останнім часом також почала зростати.

Найбільше фінансово стимулюють окупантів у Москві – мер столиці РФ Сергій Собянін визначив 1,9 мільйона рублів додаткової виплати. У Санкт-Петербурзі вона становить 1,8 мільйона рублів, у Республіці Татарстан – 1,05 мільйона, у Краснодарському краї – 1 мільйон, а Республіці Дагестан – 500 000.

Нагадаємо, британська розвідка пояснила, чому Кремль активно відправляє на війну в Україну тисячі мігрантів.

Exit mobile version