Шойгу розповів, коли Путін погодився припинити атаки на енергетику України

Секретар Ради безпеки країни-агресора, колишній глава Міністерства оборони Сергій Шойгу заявив, що до наступу в Курській області кремлівський диктатор Володимир Путін погодився припинити атаки на енергетику, АЕС та цивільні судна України на пропозицію турецької влади.

Сергій Шойгу

Фото – ria.ru

Екс-глава оборонного відомства РФ в інтерв’ю пропагандистському телеканалу «Россия-24» заявив, що керівництво Туреччини запропонувало кремлівському диктатору припинити атаки на українські енергетичні об’єкти, об’єкти атомної енергетики, а також на торговельний та цивільний флот у Чорному морі, інформує «НБН».

За словами секретаря Ради безпеки Росії, Путін прийняв пропозицію Анкари. Однак через деякий час Україна «відмовилася» від цієї угоди, що стало «великим подивом» для Москви.

Колишній міністр оборони додав, що коли українські сили розпочали наступ у Курській області, російському керівництву «стало зрозуміло, що малося на увазі під об’єктами атомної енергетики».

Нагадаємо, що також в інтерв’ю соратник Путіна назвав «мету» операції ЗСУ у прикордонному регіоні країни-агресора та висловився про переговори з Україною.

Exit mobile version