Гарріс на дебатах звинуватила Трампа у заграванні з диктаторами

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс на дебатах звинуватила свого опонента, республіканця Дональда Трампа у заграванні з диктаторами. Також політик висловилася щодо важливості підтримки України.

Дональд Трамп і Камала Гарріс

Фото – x.com/USA_Polling

У вівторок, 10 вересня, Гарріс та Трамп у Філадельфії вперше зустрілися на дебатах, які транслював американський канал ABC News. Дискусія політиків тривала понад 90 хвилин, інформує «НБН».

У ході публічної дискусії ексглава США повторив свої заяви про те, що якби він очолював Штати, РФ нібито не напала на Україну. Трамп стверджував, що хоче припинення війни та порятунку життів людей.

Колишній американський лідер не зміг на прохання модератора розкрити свій «мирний план» щодо завершення бойових дій, повторивши, що він би зателефонував Путіну та Зеленському, після чого війна нібито закінчилася б.

У відповідь на це кандидат у президенти США від Демократичної партії звинуватила опонента у тому, що він заграє з диктаторами. Гарріс заявила, що ексглава Білого дому «здався б за 24 години», а російський лідер сидів би у Києві та думав про вторгнення до Польщі.

Політик зазначила, що союзники Штатів у Європі та НАТО вдячні американцям за те, що Трамп уже не займає президентське крісло. За її словами, треба розуміти важливість того, що Вашингтон разом із Альянсом робить для допомоги Україні.

Суперниця колишнього глави Білого дому додала, що її опонент думає, що він товаришує з кремлівським диктатором, проте Путін «з’їв би його на обід».

Як повідомлялося, американське видання розкрило причину непростих відносин Зеленського та Гарріс.

Exit mobile version