Трамп дав хитру відповідь на питання щодо перемоги України, назвавши Гарріс «поганою переговорницею»

У вівторок, 10 вересня, під час дебатів із кандидатом у президенти США Камалою Гарріс колишній глава Білого дому Дональд Трамп дав хитру відповідь на питання щодо перемоги України. Крім того, політик назвав опонентку «поганою переговорницею».

Камала Гарріс і Дональд Трамп

Фото – afp.com

Під час першої публічної дискусії Трампа з Гарріс у Філадельфії модератор поцікавився у колишнього американського лідера, чи вважає він, що перемога України у війні проти РФ на користь США, інформує «НБН».

Ексглава Білого дому дав хитру відповідь на питання ведучого, заявивши, що на користь Штатів закінчити війну. Традиційно він повторив, що здатний завершити бойові дії в Україні лише за добу.

У свою чергу Гарріс зазначила, що якби її опонент займав президентське крісло, кремлівський диктатор уже сидів би в Києві і задивлявся на Європу. Також вона повідомила, що напередодні вторгнення зустрічалася із президентом Володимиром Зеленським та передала йому дані розвідки про те, як Україна може захищати себе. Політик наголосила, що Вашингтон об’єднав 50 держав для допомоги українцям.

Коментуючи слова Гарріс, республіканець заявив, що її відправили на переговори, які «вона провалила». За словами 45-го президента США, його опонентка «гірша за Байдена і погана переговорниця», оскільки, як тільки вона прилетіла до Штатів, глава Кремля розпочав повномасштабне вторгнення.

Зазначимо, що на дебатах Гарріс звинуватила республіканця у заграванні з Путіним.

Exit mobile version