Трамп заявив, що Ізраїль зникне через два роки, якщо він програє вибори

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що Ізраїль припинить своє існування через два роки, якщо він не повернеться до Білого дому. Республіканець стверджує, що країна буде у безпеці у разі його перемоги на виборах.

Дональд Трамп

Фото – AP Photo / Evan Vucci

45-й президент США під час виступу на конференції, присвяченій боротьбі з антисемітизмом, заявив, що у разі обрання Гарріс Ізраїль через два роки перестане існувати, інформує «НБН» з посиланням на The Hill.

Єврейська демократична рада Америки опублікувала цього місяця опитування, згідно з яким більшість американських євреїв надають перевагу кандидату від демократів Камалі Гарріс перед колишнім главою Білого дому – 72% проти 25%.

За словами республіканця, близько 60% американських євреїв «голосують за ворога». Також він назвав їх «дурнями, яким слід перевіритись». Трамп заявив, що, якщо він не повернеться до президентського крісла, Ізраїль через два роки зникне. Однак його повернення до влади нібито забезпечить безпеку країні.

Раніше видання Politexpert повідомило, що у Білому домі відбулася перша зустріч перехідних команд Трампа та Гарріс. Представники кандидатів у президенти США обговорили ключові моменти процесу передачі влади.

Нагадаємо, ЗМІ дізналися, що польський лідер Анджей Дуда має намір підтримати колишнього американського президента на передвиборному виступі у Пенсильванії.

Exit mobile version