Пєсков відповів, коли Кремль ознайомиться із заявленим Зеленським планом перемоги України

Представник Кремля Дмитро Пєсков висловився щодо плану перемоги України, який президент Володимир Зеленський невдовзі представить главі США Джо Байдену. Прессекретар диктатора Володимира Путіна відповів, коли Москва ознайомиться із пропозиціями Києва.

Дмитро Пєсков

Фото – ria.ru

Речник Путіна, коментуючи план перемоги України, заявив, що неможливо займатися якимось аналізом, спираючись на повідомлення у засобах масової інформації, пише «НБН» із посиланням на російське пропагандистське агентство «ТАСС».

За словами представника Кремля, керівництво країни-агресора уважно розгляне пропозиції Києва, як тільки відповідна інформація з’явиться по офіційних каналах. Пєсков зазначив, що зараз багато суперечливих і недостовірних даних у ЗМІ щодо плану Зеленського, тому влада РФ «ставиться до цього дуже стримано».

Цього місяця, як повідомляв Зеленський, він має намір представити план перемоги України американському лідеру Джо Байдену, а також кандидатам у президенти США Дональду Трампу та Камалі Гарріс. Цей крок допоможе зрозуміти Києву, чи готові союзники забезпечити країні перемогу чи їхня підтримка спрямована на стримування кремлівського диктатора.

Також глава держави в ході спілкування із представниками ЗМІ заявляв, що план перемоги України буде доступний усім країнам, зокрема з ним має ознайомитись Російська Федерація.

Exit mobile version