Трамп заявив, що не балотуватиметься у 2028 році, якщо програє на цих виборах

Колишній глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що не боротиметься за президентське крісло у 2028 році, якщо програє на цих виборах. За словами кандидата від Республіканської партії, він не хоче брати участь у ще одній гонці.

Дональд Трамп

Фото – Vincent Alban/Reuters

Колишній лідер американців в ефірі ранкового шоу Full Measure повідомив, що він не балотуватиметься через чотири роки, якщо зазнає поразки на цих виборах. За словами політика, він не хоче брати участь у ще одній президентській гонці, інформує «НБН».

У день виборів 2028 року республіканцю виповниться 82 роки, проте, як переконаний ексглава Білого дому, він перебуває у чудовій фізичній формі. Опонент Гарріс зізнався, що він любить шкідливу їжу, але почувається добре. Трамп зазначив, що люди, які роками розповідали йому, як харчуватися правильно, давно пішли з життя.

45-й президент США розповів, що раніше він багато грав у гольф, проте у ретроспективі він виявився «досить небезпечним» видом спорту. Очевидно, політик натякнув на нещодавню стрілянину поблизу його гольф-клубу у Флориді.

Раніше у недавньому інтерв’ю республіканець намагався уникати деталей своїх економічних обіцянок виборцям. Колишній глава держави, як пише видання Рolitexpert, ухилився від відповіді на питання щодо зниження цін на продукти та енергію.

Нагадаємо, Трамп пояснив свою відмову від участі у нових дебатах із опоненткою Камалою Гарріс.

Exit mobile version