У МЗС Польщі розповіли, що змусить Путіна завершити війну проти України

Керівник Міністерства закордонних справ Польщі Радослав Сікорський пояснив, що змусить главу Кремля Володимира Путіна закінчити війну проти України, згадавши про операцію ЗСУ у прикордонні РФ.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Керівник зовнішньополітичного відомства Польщі в інтерв’ю MSNBC висловився про передумови до закінчення російсько-української війни. На думку Сікорського, глава РФ завершить свою агресію, коли усвідомить, що не може досягти цілей вторгнення, інформує «НБН».

Дипломат нагадав, що можливості економіки РФ та здатність Москви посилати сотні тисяч громадян на смерть не безмежні. Керівник МЗС упевнений, що якщо партнери Києва не зупиняться на досягнутому, війну вдасться закінчити з відновленням державних кордонів України.

Міністр зазначив, що українській оборонній промисловості не вистачає ресурсів, проте кілька мільярдів доларів від союзників могли б допомогти країні та показати диктатору, що він не зможе перемогти.

Представник Варшави також згадав про наступ Сил оборони в Курській області. Сікорський зазначив, що ця операція ЗСУ перенесла бойові дії на територію країни-агресора, тому навіть кремлівські пропагандисти почали розуміти, що все йде не за планом Москви.

Нагадаємо, як повідомляли ЗМІ, глава держави Володимир Зеленський включив до плану перемоги України наступ захисників у прикордонному регіоні РФ.

Exit mobile version