Трамп заявив, що «Україна як така не існує», збрехавши про руйнування в країні

Кандидат у президенти США Дональд Трамп відзначився новими скандальними висловлюваннями щодо України, заявивши, що країна «як така не існує». Також він збрехав про масштаби руйнувань внаслідок вторгнення РФ.

Дональд Трамп

Фото – ap.org

Колишній лідер американців під час передвиборного заходу в Мінт-Хіллі в штаті Північна Кароліна присвятив значну частину своєї промови Україні, відзначившись низкою скандальних заяв, повідомляє «НБН».

Одіозний політик у ході виступу заявив, що нібито в Україні всі міста, окрім Києва, знищені, і їх неможливо відновити такими, якими вони були тисячі років. Республіканець додав, що ще три роки тому в країні була чудова цивілізація і там жили мільйони людей, які «зараз більше не з нами».

За словами Трампа, країна «як така не існує», а на її відновлення будуть потрібні «сотні років». Пізніше кандидат у президенти США додав, що нібито це взагалі буде неможливо через брак фінансів.

Ексглава Білого дому звинуватив у війні проти України не РФ та кремлівського диктатора Володимира Путіна, а американського лідера Джо Байдена та віце-президента США, його опонентку Камалу Гарріс.

Як повідомляло видання Рolitexpert, у передвиборному штабі Трампа заявили, що розвідка США попередила республіканця про підготовку замаху на нього іранськими спецслужбами.

Нагадаємо, під час виступу в штаті Джорджія ексглава Білого дому заявив, що Штати «вийдуть» із російсько-української війни, якщо він очолить країну.

Exit mobile version