Лукашенко пригрозив НАТО, назвавши умову для застосування ядерної зброї Білоруссю

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що РБ може застосувати ядерну зброю, назвавши умову, за якої Мінськ піде на такий крок. Також він стверджує, що «підтримує канали зв'язку» із Україною.

Олександр Лукашенко

Фото – rbc.ru

Самопроголошений президент під час зустрічі зі студентами одного із білоруських вишів пригрозив, що у разі перетину «червоної лінії», під якою він має на увазі державний кордон, «відповідь буде миттєвою».

Соратник Путіна заявив, що напад на його країну – Третя світова війна, повідомляє «НБН» із посиланням на агентство «Белта».

Лукашенко подякував кремлівському диктаторові за те, що він «нещодавно підтвердив це», говорячи щодо зміни ядерної доктрини. Нелегітимний президент повідомив, що РБ та Росія застосують відповідну зброю, як тільки країни НАТО нападуть на Білорусь. Він стверджує, що солдати США та Польщі нібито вишикувалися вздовж держкордону.

Також диктатор поскаржився, що Штати нібито підштовхують Україну до війни, через що Зеленський його «не чує і слухати не хоче». При цьому Лукашенко запевнив, що він все одно «підтримує певні канали зв’язку» із сусідньою країною.

Зазначимо, що нещодавно самопроголошений глава РБ на зустрічі з Денисом Пушиліним цинічно висловився щодо відновлення відносин з Україною.

Exit mobile version