ЗМІ дізналися, чому розвідка США виступає проти скасування заборони на далекобійні удари ЗСУ по РФ

Західні ЗМІ дізналися, чому у розвідці США виступили проти надання дозволу ЗСУ на завдання ударів зброєю союзників углиб російської території.

Запуск ракети ATACMS

Фото - скріншот із відео

Американське видання The New York Times пише, що в розвідці США побоюються жорстких і навіть летальних ударів РФ проти Штатів та їхніх союзників у разі зняття обмежень на застосування західної зброї ЗСУ для атак углиб країни-агресора.

Окрім того, в американській розвідці переконані, що далекобійні удари по російській території не вплинуть на хід війни, інформує «НБН».

Свою позицію вони аргументують тим, що після першої такої атаки окупанти перенесуть склади БК, техніки та командні пункти за межі досяжності ракет ATACMS, Storm Shadow та SCALP.

У той же час, незважаючи на прогнози розвідки, як стверджують неназвані чиновники США, президент Джо Байден ще не ухвалив остаточного рішення щодо цього питання.

Нагадаємо, британське видання The Times заявило, що український лідер Володимир Зеленський не отримав дозвіл Вашингтона на далекобійні удари ЗСУ по РФ.

Exit mobile version