Трамп прокоментував зустріч із Зеленським і знову поскаржився на Європу

Кандидат у президенти США Дональд Трамп висловився щодо зустрічі з українським лідером Володимиром Зеленським і знову поскаржився на «недостатній внесок» Європи в НАТО.

Дональд Трамп

Фото – AP Photo / Charlie Neibergall

Ексглава Білого дому в інтерв’ю американському виданню The Washington Post, коментуючи зустріч із Зеленським, заявив, що добре до нього ставиться і «йому подобається» лідер українців, інформує «НБН».

Республіканець похвалився, що під час його президентства кремлівський диктатор «нічого не захопив». Політик стверджує, що глава РФ почав замислюватися про повномасштабне вторгнення в Україну після того, як Байден у 2021 році вивів війська США із Афганістану.

Трамп вважає, що Путін «домігся великого прогресу» і «захопив більшу частину України», незважаючи на величезні втрати його окупаційних військ.

Кандидат у президенти США вважає однією з найбільших проблем те, що європейські держави нібито «котяться донизу» і не вкладаються в НАТО нарівні з його країною.

Раніше видання Рolitexpert заявило, що амбіції Зеленського в Штатах не знайшли відгуку. ЗМІ проаналізували візит Зеленського у США, прокоментувавши невдачі представника Києва у дипломатичному полі.

Нагадаємо, західні журналісти стверджують, що Трамп збирає аргументи для визнання виборів недійсними у разі перемоги Гарріс.

Exit mobile version