РосЗМІ розкрили, на що хворий патріарх Кирил і повідомили про стан церковника Путіна

Російські ЗМІ дізналися про серйозні проблеми зі здоров'ям у глави РПЦ, патріарха Кирила та повідомили про стан церковника кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Глава РПЦ Кирил

Фото – rbc.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела в оточенні голови Міністерства оборони Російської Федерації, заявив, що у патріарха Кирила нещодавно виявили серйозні проблеми із серцем, хвороба може призвести до смерті, інформує «НБН».

Повідомляється, що путінському церковнику поки що не можуть зробити операцію – лікарі побоюються, що його організм не витримає. За словами співрозмовника, про свою хворобу голова Російської православної церкви розповів саме керівнику МО.

Водночас два джерела у РПЦ стверджують, що патріарх бореться з іншою недугою – раком шлунку, проте авторам Telegram-каналу більше ніхто цього не підтвердив.

Раніше ЗМІ писали, що у вересні церковнику Путіна стало погано після виступу у Санкт-Петербурзі. Тоді серед духовенства та у Кремлі почали поширюватися чутки про смертельно небезпечну хворобу глави РПЦ.

Нагадаємо, у липні Telegram-канал повідомляв, що ставленик Кремля в Чеченській Республіці Рамзан Кадиров, який давно страждає через проблеми з нирками, переніс інфаркт.

Exit mobile version