У Підмосков’ї з вогнепальним пораненням голови знайшли колишнього «міністра ЛНР», росЗМІ розкрили подробиці

Російські ЗМІ повідомляють, що у Московській області знайшли мертвим колишнього «міністра ЛНР» Костянтина Завізенова, у «чиновника» виявили кульове поранення голови.

Слідчий комітет і поліція РФ

Фото – ura.news

Російський Telegram-канал «ВЧК-ОГПУ» 1 жовтня повідомив, що в Істринському районі в Підмосков’ї знайшли мертвим з вогнепальним пораненням голови колишнього «міністра палива, енергетики та вугільної промисловості ЛНР», росіянина Костянтина Завізенова, інформує видання «НБН».

Фото – росЗМІ

Тіло 50-річного уродженця Пермі виявили на ділянці у його заміському будинку. Неповнолітній син розповів правоохоронцям, що батько пив горілку та розмовляв із ним про життя. Колишній «чиновник» мав намір поїхати в готель, а вранці хотів забрати рушниці із заміського будинку і поїхати полювати на Камчатці.

Джерело Telegram-каналу повідомляє, що Завізенов міг накласти на себе руки на тлі розлучення з дружиною, яка півтора роки тому, виявивши в його телефоні листування з іншою жінкою, дізналася, що у її чоловіка вже 18 років є друга родина в Нижньому Новгороді.

Окрім особистих драм, руйнувалася і кар’єра росіянина – він буквально втік з посади «міністра народної республіки», прикриваючись нібито необхідністю догляду за дружиною. За його словами, він «втомився ховати колег».

Повернувшись до РФ, Завізенов приєднався до проєкту «Прорив» корпорації «Росатом», проте з невідомих причин його звільнили. Останні кілька тижнів колишній «міністр ЛНР» замкнувся, а за 10 днів до смерті розіслав рідним повідомлення зі словом «Прощавай».

Нагадаємо, у червні в Москві вбили колишнього соратника терориста Ігоря Гіркіна, який очолював «міліцію» Краматорська.

Exit mobile version