Лукашенко дорікнув Зеленському за небажання їхати до Москви чи Мінська для завершення війни

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко дорікнув українському лідеру Володимиру Зеленському в небажанні їхати до Москви чи Мінська для завершення війни.

Олександр Лукашенко

Фото – s13.ru

Нелегітимний президент РБ заявив, що як тільки українському керівництву треба «щось вирішити» Зеленський одразу летить у столицю США. Диктатор дорікнув йому, що він не їде до Москви чи Мінська, щоб домовлятися і завершити війну, інформує «НБН» з посиланням на агентство «Белта».

За словами соратника Путіна, Київ розраховує на те, що Вашингтон відновить Україну після закінчення бойових дій. Однак, як заявив Лукашенко, «ніхто їх не відновлюватиме».

Самопроголошений глава Білорусі пояснив це тим, що нова американська влада нібито буде зайнята проблемами своєї держави і їй буде не до України.

Диктатор цинічно заявив, що Києву потрібно усвідомити, що йому доведеться самостійно відбудовувати країну за допомогою «близьких людей», під якими він має на увазі білорусів.

Голова Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко відреагував на висловлювання нелегітимного президента РБ. За його словами, Москва та Мінськ свято вірять у приклад «грузинської моделі», тобто у дружні стосунки після війни.

«Дурень думкою багатіє», – резюмував Коваленко.

Нагадаємо, що днями Лукашенко звинуватив Україну у поширенні фейків у ЗМІ про намір Росії та Білорусі захопити Чорнобильську АЕС.

Exit mobile version