Лукашенко звинуватив Україну в поширенні фейків про плани РФ і Білорусі щодо захоплення ЧАЕС

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко звинуватив Україну у поширенні чуток щодо планів його країни та Росії із захоплення Чорнобильської АЕС.

Олександр Лукашенко

Фото – ria.ru

Нелегітимний глава Білорусі на зустрічі з директором МАГАТЕ Рафаелем Гроссі поскаржився на Україну, інформує «НБН» із посиланням на пропагандистське агентство Sputnik.

Він стверджує, що сусідня країна нібито поширює чутки щодо наміру РБ та РФ захопити Чорнобильську атомну електростанцію. Соратник Путіна сказав, що він не розуміє, навіщо Україна публікує у ЗМІ фейки на цю тему, запевнивши, що ні Білорусь, ні Росія не мають планів щодо захоплення станції.

Диктатор додав, що його країна постраждала через катастрофу на ЧАЕС, яка сталася в ніч на 26 квітня 1986 року. Нелегітимний президент зазначив, що основна частина проблем після вибуху на станції лягла на чверть території РБ, окрім того, вона досі бореться із наслідками цієї аварії.

Нагадаємо, днями самопроголошений глава Білорусі пригрозив країнам НАТО та назвав умову для застосування ядерної зброї Мінськом.

Exit mobile version