Трамп розкритикував Білий дім за допомогу Україні на тлі руйнівного урагану «Хелен» у США

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп розкритикував Білий дім за допомогу Україні на тлі руйнівного урагану «Хелен».

Дональд Трамп

Фото – AP Photo / Evan Vucci

Експрезидент США в ефірі телеканалу Fox News розкритикував Білий дім за надання допомоги Україні на тлі руйнівного урагану «Хелен», який лютує у Штатах. За словами політика, адміністрація Байдена нібито кинула постраждалих американців напризволяще, пише «НБН».

Трамп заявив, що Вашингтон надає надто багато допомоги чужим та мало допомагає своїм. Республіканець збрехав, що Білий дім має 300 мільярдів доларів для України, водночас пропонуючи постраждалим від урагану громадянам США по 750 доларів негайної допомоги.

Колишній глава держави заявив, що під час візиту до штату Північна Кароліна, який постраждав від «Хелен», американці скаржилися йому на відсутність допомоги від влади.

Зазначимо, що його опонентка Камала Гарріс опинилася у центрі нової політичної суперечки. Видання Рolitexpert розповіло подробиці конфлікту віце-президентки США із губернатором Арканзасу.

Як повідомлялося, Трамп висловився про свою зустріч із українським лідером і знову розкритикував союзників Штатів у Європі.

Exit mobile version