Трамп бреше американцям про мігрантів, щоб покращити свій рейтинг – ЗМІ

Ексглава Білого дому Дональд Трамп використовує у своїй передвиборчій кампанії націоналістичні та антиіммігрантські гасла з метою покращення свого рейтингу.

Дональд Трамп

Фото – MICHAEL REYNOLDS/EPA

Американське видання The Washington Post пише, що кандидат у президенти США зосереджує свою кампанію на нагнітанні брехні, страху та стереотипів про мігрантів, інформує «НБН».

Останніми місяцями ексглава Білого дому неодноразово повертався до цієї теми. У скоєних нелегалами вбивствах 45-й президент США звинувачував «погані гени», заявляв, що його країна «окупована злочинними силами» і «венесуельські банди» захоплюють будинки американців.

У ході своїх виступів республіканець говорив, що день президентських виборів стане «днем визволення у США». При цьому на мітингах прихильники опонента Гарріс тримали плакати з написами «покладіть край злочинам, пов’язаним із мігрантами» та «депортуйте нелегалів негайно».

Соціологічні опитування показують, що перевага колишнього лідера американців з економічних питань слабшає, проте він має перевагу в питаннях безпеки кордонів та імміграції, тому у своїй кампанії робить на це ставку. Політик заявив виборцям, що кордон Штатів нібито є серйознішою проблемою, ніж економіка.

Як повідомляло видання Politexpert, у разі повернення Трампа у президентське крісло фінансові ринки можуть обмежити вплив республіканця на ФРС.

Нагадаємо, новий генсек НАТО пояснив, чому не варто турбуватися про можливе повернення Трампа у Білий дім щодо України.

Exit mobile version