Глава розвідки Німеччини спрогнозував терміни можливого вторгнення РФ на територію НАТО

Глава розвідувальної служби ФРН Бруно Каль попередив про можливе вторгнення російських військ на територію НАТО та назвав терміни.

Бруно Каль

Фото – reuters.com

Каль на слуханнях у Комітеті парламентського контролю Бундестагу повідомив, що війська країни-агресора мають бути в змозі завдати удару по території Альянсу до 2030 року.

Глава розвідки Німеччини нагадав, що Москва сприймає західні держави, зокрема його країну, як ворога. Тому шанси на те, що організація в якийсь момент застосує статтю 5 про колективну оборону, високі, інформує «НБН» з посиланням на N-tv.

Начальник розвідки ФРН заявив, що НАТО перебуває у прямій конфронтації з державою-терористом, наголосивши, що кремлівський диктатор не просто хоче захопити Україну, а створити новий світовий порядок.

Нагадаємо, керівник угорського Міністерства закордонних справ Петер Сійярто, говорячи щодо інтеграції України в Альянс, заявив, що вступ країни в організацію може закінчитися Третьою світовою війною. Дипломат заявив, що в України «немає жодної можливості» стати частиною НАТО.

Exit mobile version