Трамп заявив, що Путін говорив йому про рішення вторгнутися до України

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін говорив йому про своє рішення розпочати повномасштабне вторгнення до України.

Дональд Трамп

Фото – Vincent Alban/Reuters

Ексглава Білого дому під час виступу на заході міста Оукс у штаті Пенсильванія вкотре заявив, що він «добре ладнає» з російським лідером. За його словами, Путін говорив йому про намір вторгнутися до України.

Трамп зазначив, що «це було як зіниця ока» для кремлівського диктатора, проте він сказав йому, що війська РФ не увійдуть до сусідньої країни, пише «НБН» із посиланням на британське видання The Telegraph.

Знову 45-й президент США заявив, що він мав гарні стосунки з українським лідером Володимиром Зеленським і пообіцяв закінчити війну ще до інавгурації, додавши, що він «хоче, щоб люди перестали помирати».

Республіканець звинуватив американського президента Джо Байдена в тому, що він «нічого не зробив для цього» і навіть не розмовляв із главою Кремля понад рік.

Зазначимо, що на фінішній прямій боротьба Трампа з його опоненткою Камалою Гарріс загострюється. Видання Politexpert проаналізувало дані соцопитувань щодо підтримки кандидатів.

Раніше ЗМІ повідомили, що глава угорського уряду Віктор Орбан зриває надання кредиту Україні від західних країн, аби допомогти Трампу.

Exit mobile version