Рютте назвав умову для початку переговорів між Україною та РФ

Генеральний секретар Організації Північноатлантичного договору Марк Рютте назвав умову для початку переговорів між Україною та Російською Федерацією.

Марк Рютте

Фото – AFP / NICK GAMMON

Генсек Північноатлантичного Альянсу під час пресконференції у Брюсселі заявив, що держави-члени НАТО не дозволять кремлівському диктатору досягти своїх цілей щодо України. Організація масово підтримуватиме Київ, надаючи йому необхідну допомогу, інформує «НБН».

За його словами, армія Путіна на Східному напрямку досягає незначних успіхів великою ціною. Рютте, говорячи щодо ефективного застосування ЗСУ дронів, зізнався, що щодня вражається винахідливістю, креативністю та здатністю України вигадувати нові ідеї.

Генсек НАТО зазначив, що Альянсу потрібно переконатися, що українці зможуть продовжувати боротьбу з російською агресією. Політик висловив упевненість у тому, що глава РФ не досягне свого, зазначивши, що якщо Київ одного разу вирішить розпочати із Москвою діалог стосовно закінчення війни, він почне переговори з позиції сили.

Нагадаємо, політичний аналітик Віталій Портніков відповів, коли між Україною та країною-агресором розпочнуться реальні переговори.

Exit mobile version