Трамп прокоментував інформацію щодо його спілкування із Путіним після відходу з Білого дому

45-й президент США Дональд Трамп прокоментував інформацію журналіста WP щодо його спілкування з кремлівським диктатором Володимиром Путіним після відходу з Білого дому.

Дональд Трамп

Фото – ap.org

Журналіст американського видання The Washington Post Боб Вудворд написав книгу «Війна», в якій розповів, що колишній американський лідер після відходу з Білого дому провів щонайменше сім телефонних розмов із главою Кремля, інформує «НБН».

Як пише «Радіо Свобода», під час сесії питань та відповідей у ​​Чиказькому економічному клубі 45-й президент США відреагував на відповідну інформацію.

За словами республіканця, він це не коментує. При цьому Трамп зазначив, що якщо він поговорив з російським диктатором – це було розумно. Ексглава Білого дому вважає, що він дружній із людьми і, якщо він може мати з ними стосунки, це добре з погляду країни.

Водночас у Кремлі також заперечують приватні розмови Трампа та Путіна. Речник глави РФ Дмитро Пєсков заявив, що політики не зідзвонювалися.

Як повідомляло видання Politexpert, кандидат у президенти США від республіканців висловив невдоволення у зв’язку з майбутнім інтерв’ю його опонентки Камали Гарріс на Fox News. Журналісти пояснили, що не влаштовує Трампа.

Нагадаємо, колишній глава Білого дому заявив, що лідер росіян говорив йому про рішення вторгнутися до України.

Exit mobile version