Пєсков прокоментував інформацію щодо перекидання північнокорейських військових у РФ

Речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував інформацію стосовно перекидання військових із Північної Кореї у Російську Федерацію.

Дмитро Пєсков

Фото – ria.ru

Представник Кремля Дмитро Пєсков у коментарі пропагандистським ЗМІ у понеділок, 21 жовтня, не спростував і не підтвердив повідомлення щодо перекидання північнокорейських військових на полігони в РФ для підготовки до участі у війні проти України.

Про це повідомляє «НБН» із посиланням на російське пропагандистське агентство «Интерфакс».

За словами Пєскова, у Москві бачать «багато суперечливої ​​інформації». Речник Путіна зазначив, що у КНДР заявляють одне, а потім у Міністерстві оборони США кажуть, що у них немає підтвердження висловлюванням Пхеньяна.

Прессекретар кремлівського диктатора назвав Північну Корею «близьким сусідом» та «партнером» Росії. Чиновник заявив, що держави розвивають відносини у всіх сферах і це не повинно викликати в когось стурбованість, оскільки співпраця Пхеньяну та Москви нібито не спрямована проти третіх країн.

Як повідомляли ЗМІ, росіяни відправили військових із КНДР на позиції на кордоні Курської та Брянської областей, звідки 18 північнокорейських бійців втекли.

Exit mobile version