Трамп розповів, як погрожував Путіну ударом по Москві у відповідь на вторгнення в Україну

Кандидат у президенти США Дональд Трамп стверджує, що він погрожував кремлівському диктатору Володимиру Путіну ударом по Москві у відповідь на вторгнення в Україну.

Дональд Трамп

Фото – AP Photo / Charlie Neibergall

Ексглава Білого дому в інтерв’ю американському виданню The Wall Street Journal заявив, що він погрожував російському лідерові через Україну. За словами республіканця, він попереджав Путіна про те, що якщо диктатор почне вторгнення у сусідню країну, він «вдарить прямо посеред чортової Москви», пише «НБН».

Трамп зазначив, що він обіцяв главі РФ вдарити так сильно, що той навіть не повірить. При цьому кандидат у президенти США уточнив, що тоді назвав лідера росіян «другом», запевнивши, що він не хоче атакувати Москву, проте не має вибору. У відповідь на це кремлівський диктатор нібито запевнив, що не нападатиме на українців.

Нещодавно 45-й американський президент заявляв, що Путін попереджав його про свої агресивні плани щодо сусідньої держави. Трамп звинуватив у початку війни в Україні чинного главу США Джо Байдена, заявивши, що він нічого не зробив для запобігання бойовим діям.

У той же час, як повідомляє Рolitexpert, опонентка республіканця Камала Гарріс обіцяє повністю легалізувати марихуану на федеральному рівні. Видання пояснило, з якими викликами зіткнеться політикиня у прагненні скасувати заборону на канабіс.

Нагадаємо, Трамп прокоментував інформацію щодо його спілкування з Путіним після того, як він залишив президентське крісло.

Exit mobile version