Гарріс заявила, що Путін «сидітиме в Києві» у разі повернення Трампа у Білий дім

Кандидат у президенти США від демократів Камала Гарріс заявила, що Володимир Путін «сидітиме в Києві» у разі повернення її опонента Дональда Трампа у Білий дім.

Камала Гарріс і Дональд Трамп

Фото – afp.com

Віце-президент США під час заходу в штаті Мічиган із колишнім членом Палати представників Ліз Чейні та Марією Шрайвер заявила, що її опонент на виборах запропонує Україні здатися, пише видання «НБН» із посиланням на CNN.

Політик нагадала, що республіканець обіцяє покласти край війні за день, тобто має намір змусити українське керівництво відмовитися від боротьби з окупантами, які порушили суверенітет держави. Гарріс не сумнівається, що, якщо Трамп повернеться у Білий дім, кремлівський диктатор «сидітиме в Києві».

Кандидат у президенти США від Демократичної партії закликала «прочитати та зрозуміти», що каже її суперник щодо закінчення російсько-української війни.

Як повідомляло видання Politexpert, Гарріс обіцяє у разі приходу до влади повністю легалізувати марихуану в США. Журналісти пояснили, з якими викликами зіткнеться політик у спробі реалізації цієї ідеї.

Нагадаємо, в інтерв’ю американському ЗМІ Трамп розповів, як погрожував главі Кремля ударом по Москві у відповідь на вторгнення в Україну.

Exit mobile version