Білл Гейтс таємно пожертвував близько $50 млн на підтримку Гарріс, побоюючись нового президентства Трампа – ЗМІ

Засновник Microsoft, американський бізнесмен Білл Гейтс, побоюється другого президентства Дональда Трампа, тому вирішив фінансово підтримати кампанію Гарріс.

Білл Гейтс

Фото – Reuters

Американське видання The New York Times, посилаючись на джерела, заявило, що десятиліттями Гейтс перебував осторонь політики, проте, побоюючись повторного приходу до влади Трампа, вирішив підтримати його опонентку Камалу Гарріс, пише «НБН».

Американський бізнесмен повідомив, що пожертвував близько 50 мільйонів доларів некомерційній організації Future Forward USA Action, яка підтримує кампанію кандидата у президенти США від демократів та ніколи не розкриває своїх донорів. Тому жест засновника Microsoft мав залишитися в таємниці.

Один із найбагатших людей світу публічно Гарріс не підтримував, проте заявляв представникам ЗМІ, що «ці вибори відрізняються» і мають безпрецедентне значення для громадян США та найвразливіших людей у ​​всьому світі.

Журналісти зазначають, що у приватних розмовах з друзями та іншими людьми він висловлював стурбованість тим, як виглядатиме управління Штатами Трампом, якщо той повернеться у Білий дім.

Як повідомляв Politexpert, Трамп розглядає можливість звільнення від податків ключових категорій громадян США, включаючи військових, поліцейських та пожежників.

Нагадаємо, Гарріс заявила, що у разі перемоги її опонента на виборах Путін «сидітиме у Києві».

Exit mobile version