Вночі в Пермі дві жінки підпалили офіс партії «Єдина Росія» «коктейлями Молотова» (ФОТО)

У ніч на четвер, 24 жовтня, у Пермі дві жінки підпалили офіс путінської політичної сили «Єдина Росія» «коктейлями Молотова», в будівлі спалахнула пожежа.

Підпал офісу "Єдина Росія" у Пермі

Фото – v-kurse.ru

Російські ЗМІ повідомляють, що вночі у Пермі дві жінки підпалили офіс політичної сили «Єдина Росія», кожна з них кинула у приміщення по пляшці «коктейлю Молотова». У приміщенні спалахнула пожежа, що охопила 40 квадратних метрів, інформує видання «НБН».

Голова відділення путінської партії в Пермі повідомив, що палійки потрапили на камери відеоспостереження, їх розшукують правоохоронці. Жінки взяли із собою 7 «коктейлів Молотова», по одному у кожне із вікон, проте використали лише 2 пляшки із запальною сумішшю, фіксуючи процес на камеру телефону. При цьому в однієї з них спалахнув рукав куртки.

Фото – t.me/news59ru

Один із пропагандистських пабліків припустив, що жінок могли змусити підпалити офіс політичної сили президента РФ телефонні шахраї.

Фото – t.me/news59ru
Фото – t.me/news59ru
Фото – t.me/news59ru

Нагадаємо, у ніч на 14 жовтня на військовому аеродромі «Оренбург-2» спалили Ту-134, про що повідомили у ГУР МОУ. У Буданова не розкрили подробиці знищення літака армії Путіна, проте показали кадри операції.

Exit mobile version