Експерти назвали 5 вітамінів, які можуть покращити стан вашої шкіри

Досить багато людей стикається з проблемами зі шкірою. Експерти-дерматологи виділили список вітамінів, які необхідно вживати для того, щоб поліпшити стан своєї шкіри.

яйця

Фото - Авангард

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на “Express“.

У джерелі йдеться про те, що дерматологи розповіли, які вітаміни потрібно вживати людині, якщо вона хоче мати гарну шкіру. Насамперед потрібно вживати вітамін А, завдяки якому ваша шкіра буде м’якою, гладкою та еластичною. Вітамін А є в капусті, шпинаті, манго, дині та яйцях.

Також фахівці рекомендують вживати багато вітамінів В. Завдяки йому тканини шкіри швидше відновлюються. Вітамін В є в таких продуктах, як: горіхи, курячі грудки, гриби, авокадо. Без вітаміну С також не обійдеться. Експерти радять вживати багато вітамінів С, оскільки вони допомагають вирівняти гіперпігментацію. Найкращим джерелом для вживання вітаміну С є цитрусові.

Ну і нарешті вітаміни D і Е. Перший з них зменшує симптоми і прискорює лікування акне (його можна знайти в лососі, скумбрії, сардині), а другий у свою чергу зволожує шкіру (він є в бобових і горіхах).

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що потрібно робити при  укусі комара.

Exit mobile version