Правило схуднення «30-30-30»: дієтологиня висловилася про популярний метод боротьби із зайвою вагою

Одним із популярних методів боротьби із зайвою вагою є поєднання харчування та фізичних вправ «30-30-30». Лікарка, дієтологиня Тара Шмідт висловилася про цей спосіб досягнення фігури своєї мрії.

Схуднення

Фото – pexels.com

Правило «30-30-30» було представлене у книзі Тіма Ферріса «Тіло за 4 години». Концепція полягає в тому, що протягом 30 хвилин після пробудження людина споживає 30 грамів білка і після 30 хвилин робить тренування низької інтенсивності.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на видання New York Post.

Дієтологиня зазначила, що сніданок не обов’язково їсти за півгодини після підйому, оскільки не кожен може переварити їжу так рано. Шмідт радить здійснити перший прийом їжі протягом кількох годин після пробудження.

За словами експертки, споживання 30 грамів білка корисне, однак вона нагадала, що рекомендована дієтична норма, становить 0,8 грама білка на кілограм маси тіла. Лікарка радить також їсти на сніданок продукти з вуглеводами та клітковиною.

Говорячи щодо тренування одразу після сніданку, дієтологиня нагадала, що немає достатньої кількості досліджень, які б підтвердили, що після їди потрібно так швидко переходити до вправ. Шмідт додала, що людям просто важливо займатися спортом і дотримуватися збалансованої дієти.

Раніше дієтологиня розповіла, як харчуватися в холодну пору року, щоб не набирати вагу.

Exit mobile version