Допомагав отримати ідеальне тіло Брітні Спірс та Ніколь Кідман: зірковий тренер дав 5 порад, щоб не набирати вагу

Фітнес-тренер Себастьян Лагрі, який допомагав співачці Брітні Спірс, актрисам Ніколь Кідман та Дженніфер Еністон працювати над ідеальним тілом, дав п'ять рекомендацій, які допомагають знаменитостям тримати себе у формі.

Спорт

Фото – pexels.com

Лагрі є засновником Lagree Fitness – методики високоінтенсивного тренування з низьким навантаженням, сфокусованим на витривалості м’язів, яку використовують знаменитості, повідомляє «НБН» з посиланням на британське видання Daily Mail.

Фітнес-тренер поділився простими, але дієвими порадами, завдяки яким зірки завжди знаходяться в ідеальній формі. Насамперед він радить харчуватися свідомо та обмежувати розміри порцій, особливо у період свят, коли люди часто переїдають.

Також Лагрі рекомендує відмовитися від рафінованого цукру та оброблених продуктів з добавками та консервантами, зробивши акцент у раціоні на домашній їжі.

Не менш важливо регулярно займатися спортом, проте варто знайти фізичну активність, яка вам сподобається. Щоб не пропускати заняття можна ходити на тренування з другом.

Зірковий тренер переконаний, що відвідувати спортзал не обов’язково, достатньо регулярно робити вправи вдома, роблячи акцент на віджимання, випади, присідання, «планку» та «міст».

Лагрі додав, що не менш важлива у питанні схуднення та підтримання ідеальної форми тіла дисципліна. Він зазначив, що у зірки ведуть упорядкований стиль життя як у спортсменів. Саме завдяки цьому знаменитості виглядають приголомшливо.

Раніше дієтологиня пояснила, яким має бути харчування в період зимових свят, щоб не отримати проблеми зі здоров’ям.

Exit mobile version