Аксесуари для майстра з нарощування волосся

Різні аксесуари для волосся дозволяють зробити роботу майстра комфортнішою, скоротити час на ряд етапів та процедуру в цілому. До цієї категорії можна віднести палітри волосся для нарощування, гребінці, професійні шпильки-кліпси, спеціальну упаковку для зберігання зрізів та захисні маски.

нарощування волосся

Усі необхідні аксесуари для волосся представлені у каталозі інтернет-магазину Zirkova: https://zirkova.com.ua/ua/g8101540-aksessuary-dlya-volos.

Переваги палітр слов’янського та європейського волосся для нарощування

Палітра — аксесуар для волосся, який є набором зрізів різних відтінків. Волосся для кожної палітри підбирається певного типу, що дозволяє вибрати не тільки максимально відповідний відтінок, а й необхідну щільність.

Для кріплення зрізів передбачено металеве кільце, завдяки якому палітру зручно зберігати. Крім того, за потреби ви зможете поповнювати колекцію. Кожне пасмо має пластикову шильду з номером відтінку. Ще одна перевага даного аксесуару для волосся — можливість використовувати для онлайн замовлення.

Вибираємо зручні гребінці та шпильки

Достатнє великим розділом серед аксесуарів для волосся представлені гребінці та шпильки-кліпси. Якщо йдеться про гребінці для нарощеного волосся, вибирайте широкі масажні моделі з гнучкими зубчиками без дрібних кульок на кінцях. Додатковою перевагою буде антиковзна поверхня ручки.

В якості альтернативи можна розглянути гребінці із зубчиками-петельками. Особливості конструкції дозволяють виконувати розчісування волосся будь-якої довжини без пошкодження місць кріплення.

Серед різноманітних аксесуарів для волосся майстер нарощування неодмінно оцінить спеціальні шпильки-затискачі та кліпси. Перші дозволять надійно закріпити волосся при розподілі на зони, другі — зафіксувати треси. При виборі звертайте увагу на якість матеріалів, міцність механізмів відкривання/закривання, а також наявність ущільнювального силіконового шару.

Корисними для майстра нарощування будуть текстильні кейси-чохли для зберігання та транспортування волосся. Оптимальний варіант — вироби зі спанбонду. Даний матеріал відрізняється наявністю численних дрібних пір, які пропускають повітря, при цьому він досить щільний, міцний та добре тримає форму. Вибирайте модель чохла достатньої ширини із зручною застібкою-блискавкою.

Exit mobile version