• Про портал
  • Редакційна політика
  • Редакція
  • Стати блогером
  • Контакти
Среда, 17 сентября, 2025
  • Login
Національний Банк Новин
  • Політика
  • Суспільство
  • Економіка
  • За кордоном
  • Спорт
  • Технології
  • Здоров`я
  • Блоги
  • Ще
    • Відпочинок
    • Культура
    • Різне
Нет результатаNo Result
Посмотреть все результатыView All Result
Національний Банк Новин
  • Політика
  • Суспільство
  • Економіка
  • За кордоном
  • Спорт
  • Технології
  • Здоров`я
  • Блоги
  • Ще
    • Відпочинок
    • Культура
    • Різне
Нет результатаNo Result
Посмотреть все результатыView All Result
Національний Банк Новин
Нет результатаNo Result
Посмотреть все результатыView All Result
  • Редакция
  • Реклама
  • Контакты
  • О портале
  • Редакционная политика
Главная Здоров`я

Розкладіть страву на інгредієнти: дієтолог Світлана Фус розповіла, чи можна їсти суші під час схуднення

Суші – улюблена страва багатьох українців, від якої жінки починають відмовлятися у процесі схуднення. Дієтологиня Світлана Фус розповіла, чи варто прибрати з раціону цю японську їжу заради гарної фігури.

Елизавета Щербак   Елизавета Щербак
29/09/2023
in Здоров`я
11 0
0
Суші

Фото – smaki-maki.com

35
ПРОСМОТРОВ

У своєму блозі в Instagram експертка запропонувала розкладати страви на інгредієнти, щоб зрозуміти буде вона корисною або шкідливою. За словами Фус, у випадку із суші, питання викликають лише два компоненти – рис та сир «Філадельфія», інформує «НБН».

Дієтологиня пояснила, що сир – жирний продукт, тому людям із зайвою вагою потрібно контролювати його кількість. Що стосується рису – це легкодоступні та легкозасвоювані вуглеводи з вмістом крохмалю.

Фахівчиня додала, що інші інгредієнти ролів мають корисні властивості. Водорості норі є джерелом йоду, морепродукти містять білок, а авокадо багате на полінасичені кислоти.

Суші потрібно прибрати з раціону або намагатися не захоплюватися цією стравою людям, які мають надмірну вагу, страждають на цукровий діабет, підвищений холестерин або мають серцево-судинні патології.

Раніше лікарка висловилася щодо харчування під час хвороби, пояснивши, що треба їсти, щоб швидше одужати.

Теги: дієтаздоров`яздорове харчуванняновини здоров`яправильне харчування
Поделиться3Tweet2ПоделитьсяОтправить
Літній чоловік.
Здоров`я

П’ять прихованих сигналів деменції, на які радять звернути увагу лікарі

14/09/2025
Вагітна жінка.
Здоров`я

Вагітність під впливом стресу: як це змінює мозок майбутньої дитини

13/09/2025
Хотьба.
Здоров`я

Прогулянки щодня знижують ризик хронічного болю у спині — дослідження

07/09/2025

Добавить комментарий Отменить ответ

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Нет результатаNo Result
Посмотреть все результатыView All Result
Подписаться на НБН в Telegram Стать блогером на НБН
Национальный Банк Новостей

  • Про портал
  • Редакційна політика
  • Редакція
  • Стати блогером
  • Контакти

2011-2023. Національний Банк Новин. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "НБН". Для інтернет-видань обов'язкове пряме, активне, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на nbnews.com.ua. Посилання має бути розміщене незалежно від повного чи часткового використання матеріалів. Редакція: Україна, 03124, м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 8

Welcome Back!

Login to your account belowLogin to your account below

Forgotten Password?Forgotten Password?

Retrieve your passwordRetrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.Please enter your username or email address to reset your password.

Log InLog In

Add New PlaylistAdd New Playlist

  • Політика
  • Суспільство
  • Економіка
  • За кордоном
  • Спорт
  • Технології
  • Здоров`я
  • Блоги
  • Ще
    • Відпочинок
    • Культура
    • Різне
Нет результатаNo Result
Посмотреть все результатыView All Result

Go to mobile version