Путін вперше визнав, що санкційний удар Заходу негативно вплине на економіку РФ

Кремлівський диктатор Володимир Путін вперше визнав, що санкційний удар західних країн по Російській Федерації негативно вплине на її економіку.

Володимир Путін

Фото – crimea.ria.ru

Під час зустрічі з урядом у режимі відеоконференції у середу, 29 березня, президент-агресор повідомив, що антиросійські західні санкції у середньостроковій перспективі можуть мати негативні наслідки для економіки країни, інформує «НБН».

Визнання Путіним того, що санкційний удар Заходу справді може зашкодити економічній сфері Російської Федерації, свідчить про те, що глава Кремля змінив свою позицію щодо цього питання.

Диктатор місяцями і навіть роками переконував росіян у тому, що держава-терорист зможе адаптуватися до нових економічних реалій у разі запровадження Заходом обмежувальних заходів.

Путін вважав, що санкції проти РФ нашкодять цим країнам, а Москва вирішить свої проблеми за рахунок «імпортозаміщення» та співпраці з Китаєм й іншими «дружніми» державами.

Зазначимо, що ще нещодавно глава Кремля розповідав про «страшну кризу» на Заході. Лідер росіян стверджував, що керівництва цих країн нібито закликають своїх громадян переходити з помідорів і салату на ріпу.

Exit mobile version