Вартість «салатного набору» наприкінці вересня: скільки українцям потрібно заплатити за томати, огірки та солодкий перець

Після появи на прилавках українських магазинів овочів нового врожаю від власних агровиробників, дана продукція дещо подешевшала, і, як виявилося, — на відносно тривалий термін, оскільки низькі ціни утримуються досі.

Салат.

Фото - скріншот YouTube-відео.

Про те, як супермаркети нашої країни скоригували цінники на огірки, помідори та солодкий сорт перцю, пише «НБН», посилаючись ціновий моніторинг порталу GoToShop.

Ціни на 1 кілограм томатів починаються з 17,9 гривні в «ЕКО-Маркету», у «Варуса» — від 19,9 гривні, а в «Новуса» — 22,9 гривні. При цьому в «Сільпо» помідори продаються за вартістю 24 гривні/кілограм, а в «Ашані» — від 36,9 гривні/кілограм.

Найдешевші огірки можна знайти на полицях «УльтраМаркету» і «МегаМаркету» — від 10 гривень/кілограм. В «Ашані» вартість огірків — від 19,9 гривні/кілограм, у «Сільпо» — від 26 гривень/кілограм, а в «Новусі» — від 26,99 гривні/кілограм.

Досить низька вартість солодкого перцю зараз у «Сільпо» — від 16 гривень/кілограм. У «Варусі» — від 25,6 гривні/кілограм, у «ЕКО-Маркеті» — від 25,9 гривні/кілограм, в «Ашані» — від 27,5 гривні/кілограм, у «Новусі» — від 28,69 гривні/кілограм, а в «Форі» — від 36,9 гривні/кілограм.

Раніше ми писали про те, що в Україні помітно зросла вартість сала, м’яса і яєць.

Exit mobile version